In het nieuwe pand van de Driving Change groep in Vlaardingen zijn twee ruimtes aangewezen om te dienen als showroom annex vergaderkamer. Mij is gevraagd deze lege ruimtes in te richten en de producten van Driving Change hierin een podium te geven.

Op de vloerbedekking en de muren na was leeg ook echt leeg. Er moest nog bepaald worden hoe het systeemplafond gehangen moest worden, waar de verwarming moest komen, de verlichting etc.
Omdat er vanuit het oude pand de nodige spullen uit een oude vergaderkamer hergebruikt moesten worden heb ik bepaald de kleinere ruimte hiermee in te richten. Deze ruimte is wat soberder gebleven. Voor de grote showroom heb ik een ontwerp gemaakt en gerealiseerd met een indrukwekkende 12 persoons vergadertafel, een prachtige kastwand, en als party pieces een transparante camperwand en een fotobehang met een buscamper in de Noorse natuur. Een groot deel van de producten heeft een plek gekregen in en aan de transparante ‘camper’. Daarnaast is nog een muurdeel vrijgemaakt om producten op te kunnen hangen. De verschillende dakproducten van Driving Change worden ook letterlijk in het dak/plafond gepresenteerd. In de grote vergaderkamer kan dat op een groot (4x3m) lager hangend plafond deel van Greenpanel. In de kleinere vergaderkamer in 1,2×1,2m greenpanel platen die in het systeemplafond zijn geplaatst. In beide systeemplafonds zijn om die reden uitsparingen gemaakt.